PROFESSION

A csaknem 1000 négyzetméteres open space irodát Szenes Andival (Szenes Design Studio) közösen terveztük.

A megrendelők kérése egy homogén, trendektől független tér kialakítása volt. A dekorációk többségét a dolgozók maguk találták ki és az egyes divíziok aktívan résztvettek a saját munkakörnyezetük kialakításában.

Ez volt az első iroda tervezési feladat amiben részt vettem. A végeredmény olyan jól sikerült, hogy 2015-ben elnyerte az iroda.hu "Az Év Irodája" díját.

The almost 1,000 square meter open space office was designed jointly with Szenes Andén (Szenes Design Studio).

The customers' request was to create a homogenous, trend-independent space. Most of the decorations were created by the workers themselves and the divisions actively participated in the design of their own work environment.

This was the very first office design task I was involved in. The end result was so successful that it was awarded as the "Office of the Year" by iroda.hu in 2015.

CONTACT ME
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Bertoty Eszter

+36 30 212 96 71