CONTACT ME
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Bertoty Eszter

+36 30 212 96 71

WESSELÉNYI

Krisztián ezt a belvárosi lakását rövid távú kiadára újíttata fel. 

Az udvarra néző nagy belmagasságú lakás kialakításánál a legnagyobb kihívást a világítás tervezés jelentette. A lámpatesteket és azok helyét úgy kellet megválogatnunk, hogy az aktuális lakók egy percig se érezzék úgy, hogy nem egy napfényes utcai lakásban vannak. A nagy belső elválasztó üveg felületeket is ezért választottuk a falak helyett.

Az eredeti parkettát sikerült megőrizni és felújítani. A külső és belső nyílászárókat egyaránt cserélnünk kellett, de egy ajtólapot ágyvégként sikerült megmentenünk.

Krisztián wanted to remodel his downtown apartment for a short-term release.

When designing this large-ceilinged home, facing the courtyard, our greatest challenge was the lighting design. We had to choose the luminaires and their locations wisely so that current occupants can feel as they always wished; to live in a sunny and bright apartment.

We managed to preserve and refurbish the original parquet. Although we had to replace the exterior and interior doors, we were able to save one door leaf to use it as a headboard of a bed.